28. oktober 2015

Sommerminner 2015

Ja, nå som det alt har vært minus på gradestokken, er det fint å kose seg med å se på fine minner fra sommeren. Jeg kom over disse bildene mannen min tok i det da nyinngjerdede området vi så fint kaller for "Kaninland" ;)






Lille N kosa seg hele sommeren med turer ned til kaninland, og ofte ble kveldsmaten nytt der ute i det fri mens vi satt og så på de fine firbente hoppe omkring rundt oss.



Grasset var høyt, og iveren etter å "fange" kaninene stor, så ofte ble det litt knall og fall!
(Det gikk helt fint med alle 3 etter det lille "sammenstøtet", altså ;))


Sånn så bakhagen vår ut sett fra verandaen i sommer.
Huset ligger på en topp, og det skrår nedover mot jordet. Til høyre er kjøkkenhagejordflekken som nå etter potetene ble tatt opp, er blitt plantet om til bringebær-land, etter at vi var så heldige å få 24 fine stiklinger av Green Ample Bringebær av noen gode venner!!!
Planen var egentlig at det skulle bli en stor kjøkkenhage der, men på grunn av det enorme brunsnegne-problemet her, er det mer fristende å satse på pallekarmer med snegle-barrierer. Og det passet fint, for da fikk vi plass til å ha flere bærbusker! =)


I sommer har det gått opp til 12 lykkelige frittgående kaniner i Kaninland, og ikke en eneste har blitt tatt av rovdyr /fugl!!! =) Det var vi veldig spente på, siden vi bor ganske "midt i skauen", men det har gått veldig fint, bl.a. takket være at mannen min har laget et gjerde som har netting som ligger på bakken på innsiden av gjerdet, så det blir vanskeligere for kaninene å grave seg ut /andre dyr å grave seg inn. Og sikkert også fordi han har laget et kaninhus under bakkenivå (taket skimtes på bildet), samt gravd ned noen rør de kan løpe og gjemme seg i.

Vi har kaniner av rasen Belgisk Kjempe, og Fransk Wedder. Lille N har mye glede av dem, og det å stelle med kaninene er en fin aktivitet å gjøre sammen, foreldre og barn! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar