14. juni 2011

Jippi!!!!



...Da var Bachelor-oppgaven levert!! Wohooo!! 

Oppgaven som tankene har kretset rundt de siste 2 mnd er nå endelig levert, og jeg kan begynne å venne meg til et liv uten skolearbeid......mmmm.....smak på setningen: Et liv uten skolearbeid!!!
=))))
Gleder meg masse til å komme hjem fra jobb uten å måtte tenke på skole, bare ha friheten til å gjøre det som passer meg (...og til å komme asjur med klesvask og diverse!! =)
Blir så bra atte! Og om 3-4 uker kommer autorisasjonen i postkassa, og jeg kan endelig kalle meg "autorisert sykepleier". Trodde aldri den dagen skulle komme! :P

Ønsker alle dere en fin sommer også!! =)


1. juni 2011

Mer spinning...


Og enda litt mer håndspunnet:


For en stund siden ble jeg ferdig med tre små hesper av grå villsau-ull, som mannen min har ønsket seg lue av. Men siden det er en stund til det blir luebehov igjen, tror jeg kanskje jeg drøyer det prosjektet litt.


To små lyserosa hesper, disse er håndkardet før spinningen, og tok med andre ord litt tid å lage. Det var før vi kjøpte oss den fantastiske Ashford kardemaskina, som har gjort spinningen så utrolig mye lettere!!! =) Disse hespene ble ganske like, selv om de er laget i to omganger, så det var moro. Har planer om noen votter, hvis garnet rekker... De veier i underkant av 50 gr begge to, så det får kanskje bli noen små gave-votter.

Enda et rosa melert garn, men denne gangen med litt sterkere farger. Også håndkardet. Vet ikke helt hva denne skal forvandles til ennå... Men liker fargene!



Her et lite gruppebilde, av hele gjengen av hesper!
Nå om dagen skriver jeg på siste del av hovedoppgaven, så det blir litt mindre tid, men har noe villsau-ull fra Villsaugården i Sandefjord, som jeg holder på å karde, og har planer om en bolero til meg selv.... Tiden vil vise :)