8. januar 2010

Nå er det på tide jeg blogger litt igjen


... Men jeg har ikke tid om dagen! :(

Eksamen torsdag 14.jan - om under 1 uke! - huff og huff!
Skulle liksom lese masse i høst og i jula, men pga praksis, flyttehjelp for mamma, rydding i et dødsbo og ørten familieselskaper, ble det ikke så mye som planlagt! Har jobbet fire vakter på sykehuset denne uka, og i dag skal jeg liksom begynne å lese for fullt - men hvor er motivasjonen og stå-på-viljen?!?! Borte vekk. Hmftp...

Fant dette bildet på nettet (runils.blogspot.com/) og syns det harmonerer med meg og min sinnsstemning for øyeblikket..

Jeg vet jeg egentlig er heldig som har mulighet til å studere, fordi jeg bor i et så rikt land, har alt jeg trenger og mer til... Men eksamen er og blir hatet uansett, er jeg redd. Det er så mange ting jeg heller vil gjøre at det til tider sprenger inni meg.. Og pessimismen gjør seg gjeldende når jeg ser på pensumlista. Uoverkommelig. Hvor skal jeg begynne/fortsette? Kommer jo aldri igjennom uansett. Og alt dette fordi jeg har årets største teoretiske eksamen i den 8. av de 10 ukene vi har praksisperiode på sykehuset, med jobb 4ganger i uka, som har gjort meg så utslitt at jeg ikke har hatt overskudd til å lese noe særlig. Pensum er for stort, og jeg er for sliten..

Men nok klaging, sutring og selvmedlidenhet. Er så lett å fortapes i sin egen lille egoistiske verden. Om en uke er det overstått, så får det gå som det går. Får gjøre så godt jeg kan. Og da kan igjen harmonien opprettes, og jeg klare å se lenger enn til meg og mitt. Det gleder jeg meg til!!! Da får livet igjen mening:)

Til dere andre som har eksamener og oppgaveinnleveringer som tar pusten fra dere.. - jeg føler med dere!!! (...selv om vi faktisk har valgt det selv ;P)